Рашисти розміщують свою техніку в дитсадках і храмах УПЦ МП

Росіяни розміщують війська і техніку у дитячих садках, церквах УПЦ МП та використовують храм як польовий шпиталь.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

«Ворог розміщує особовий склад і військову техніку у дитячих садках (Верхній Рогачик), храмах московського патріархату (Червоний Маяк) в Херсонській області, а також використовує Святотроїцький храм у Малій Комишувасі Харківської області, як польовий шпиталь».

Нагадаємо, воїни Збройних сил України влаштували чергову вибухову ніч окупантам у тимчасово окупованому  Мелітопольському районі. 28 серпня точними ударами  вони знищили кілька пунктів базування військових РФ та колаборантів

«Вдарили по одній з найбільших ворожих військових баз на території заводу «Автокольорлит», — повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, останні три тижні у місті відбувається «щось цікаве». Зокрема, кілька днів тому було зруйновано будівлю, у якій готували псевдореферендум.

Як раніше повідомляв «Форпост», колаборант Іван Сушко, який був призначений окупантами селищним головою Михайлівки Запорізької області, загинув внаслідок підриву 24 серпня його автомобіля.

«Голова Михайлівки у Запорізькій області Іван Сушко загинув внаслідок підриву автомобіля», — цитує «РИА-Новости» окупаційну «владу» регіону.

Як повідомляв нардеп Олексій Гончаренко, після вибуху його доправили до лікарні в критичному стані, де він і помер. Вибухівка в машині Сушка була розташована під сидінням.

Смерть Сушка підтвердив також колишній запоріжець, проросійський пропагандист Володимир Рогов.

Источник: https://forpost.media/vijna/rashysty-rozmishchuiut-svoiu-tekhniku-v-dytsadkakh-i-khramakh-upts-mp.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top