На запорізькому курорті рашисти влаштували перестрілку та пограбували будинки

У тимчасово окупованому селищі Кирилівка, яке розташоване на узбережжі Азовського моря, російські окупанти влаштували стрілянину.

Як повідомляє «РІА-Мелітополь», у ніч на 11 вересня у Кирилівці Запорізької області сталася перестрілка. Місцеві жителі, а також нечисленні відпочивальники чули автоматні та кулеметні черги. Ймовірно, окупанти з’ясовували між собою стосунки.

«Враховуючи, що Кирилівка в окупації та в курортному селищі дислокуються підрозділи армії росії, можна припустити, що, неабияк напившись, рашисти з’ясовували між собою відносини зрозумілою їм мовою. Крім того, стало відомо, що тієї ночі загарбники пограбували п’ять приватних будинків далеко не бідних мешканців Кирилівки», — йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, 17 серпня у селищі Кирилівка та у розташованих поруч селах лунали вибухи та на військових об’єктах окупантів. Після цього, росіяни посилили репресії проти цивільного населення.

«Ввечері пролунав гучний вибух в Кирилівці. Піднявся стовп диму, і за неофіційними даними, це був склад боєприпасів, який вони зберігали на узбережжі Азовського моря», — повідомив тоді мер Мелітополя Іван Федоров.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/vijna/na-zaporizkomu-kurorti-rashysty-vlashtuvaly-perestrilku-ta-pohrabuvaly-budynky.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top