Російські війська вкотре обстріляли мирні села та міста на Запоріжжі. Фото

Учора російські окупанти гатили по населених пунктах у Пологівському, Василівському та Запорізькому районах. Отримано інформацію щодо поранених громадян.

За інформацією ГУНП в Запорізькій області, за минулу добу поліцейські зареєстрували 37 повідомлень про зруйновану інфраструктуру запорізького регіону. Збройної агресії військовослужбовців рф зазнали Оріхів, Гуляйполе, Степногірськ, Преображенка, Таврійське. На місцях обстрілів поліцейські зібрали доказову базу російських злочинів.

Деякі з них зрівняні з землею.

Чималих пошкоджень зазнала житлова інфраструктура Запорізького району. Також рашиські снаряди розірвалися поряд із дитячою гімназією та будинком культури.

Внаслідок вибухів у приміщеннях закладів ударною хвилею повибивало вікна, побило прилеглу територію.

Окрім того, на Василівському напрямку окупаційні війська поцілили по центру Степногірська. В декількох метрах від адміністративної будівлі прилетів ворожий снаряд, в результаті – в приміщенні вилетіли шибки та осколками пошкодило фасади й стіни.

Зафіксовано факти поранення громадян, їх доставлено до лікарні.

За фактом збройних злочинів співробітники поліції зібрали доказові матеріали та передали їх до УСБУ в Запорізькій області для відкриття кримінальних проваджень за ст. 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни».

Источник: https://forpost.media/vijna/rosiyski-viyska-vkotre-obstrilialy-myrni-sela-ta-mista-na-zaporizhzhi-foto.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top