Посіпаки, які на Запоріжжі допомогають рашистам проводити псевдореферендум, втратять усе своє майно

Майже 60 так званих керівників «виборчкомів» з проведення псевдореферендуму у Мелітополі зовсім скоро втратять можливість користуватись своїм майном.

Як повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, вже підготувлене подання до Кабміну щодо застосування до зрадників жорстких економічних санкцій.

«Їхні будинки, квартири, дачі, земельні ділянки, автомобілі будуть заарештовані. А їхні банківські рахунки – заблоковані. До речі, посіпаками вже займаються українські спецслужби. Їхнє майбутнє чітко описане в ч.5 ст.111-1 Кримінального кодексу — позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна».

За словами мера, інформація про всіх мелітопольських зрадників відома завдяки небайдужим містянам, які постійно інформують законну владу на цю пошту zradnyk@mlt.gov.ua.

«Кожен, хто вирішив вислужитись перед кремлівським начальством, отримає по «заслугах» від українського правосуддя, – повідомив Федоров.

Нагадаємо, 8 вересня на позачерговій 20-й сесії Мелітопольської міськради 24 депутати та міський голова достроково припинили повноваження 7 депутатів, які перейшли на сторону ворога.

Як повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, це рішення точно вплине на подальше жалюгідне існування всіх мелітопольських колаборантів.

«Цим рішенням ми достроково припинили повноваження 7-ми депутатів, які за час повномасштабної війни та окупації Мелітополя особливо відзначились перед кремлівським тираном. При цьому зрадивши Україну та всіх її  Це — Галина Данильченко, Андрій Хрущ, Тарас Генов, Андрій Румянцев, Олександр Фалько, Сергій Золотарьов, Дмитро Трухін.

У колаборантів є два шляхи: або тікати, або здаватись. І обирати треба зараз, інакше з приходом ЗСУ вони втратять все», — написав Федоров.

Крім того, у рішенні, опублікованому на офіційному сайті Мелітопольської міської ради, зазначено, що на період дії воєнного стану в країні у Мелітополі заборонено проводити будь-які форми народного волевиявлення. Чи це референдум чи вибори. А також заборонено здійснювати будь-яку підготовку до голосування. Під забороною діяльність будь-яких виборчих комісій.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа. Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/proisshestviya/posipaky-iaki-na-zaporizhzhi-dopomohaiut-rashystam-provodyty-psevdoreferendum-vtratiat-use-svoie-mayno.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top