Пряме попадання в магазин, де були люди: наслідки ракетного обстрілу на Запоріжжі

У вівторок, 11 жовтня, рашисти обстрілювали обласний центр та область ракетами С-300, артилерією та РСЗВ.

Як повідомили у Нацполіції, в Степногірську ворожа ракета поцілила прямо у продуктовий магазин, де в той час були люди. В результаті постраждали 5 людей. На жаль, двоє з них померли від отриманих поранень. 



Ворог продовжує вбивати жителів Оріхівщини, нищити їх домівки, руйнувати іншу цивільну інфраструктуру.



В с. Лежине ворожі ракети поцілили у житловий будинок. Мешканці будинку чули повітряну тривогу, але не поспішали ховатися в укриття. То коли їх собака почала нервувати й шкребти двері — заховались у підвалі.  Родина втратила свою оселю, проте змогла зберегти свої життя. З-під завалів їх дістали рятувальник.


По різних районах Запоріжжя рашисти випустили 10 ракет. Зруйновані дитячий освітньо-виховний заклад і автосалон, пошкодили декілька багатоповерхівок.

Після денної тиші, російські війська знову «взялися» за місто. Удари прийшлися по одному зі спальних районів. Ракети влучили по території парку та піщаному берегу Дніпра. Вибуховою хвилею пошкоджені довколишні багатоповерхівки та прилеглі цивільні інфраструктурні об’єкти. У передмісті ракети влучили у поля, залишивши глибокі вирви та залізні елементи від снарядів.








У результаті збройної агресії по запорізькому краю смертельних ушкоджень зазнали жителі Запоріжжя, Степногірська та Оріхова. Інших поранених громадян доставлено до лікарень.

Источник: https://subbota.ua/news/191847/pryame-popadannya-v-magazin-de-buli-lyudi-naslidki-raketnogo-obstrilu-na-zaporizhzhi

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top