На Запоріжжі бійці ЗСУ завдали суттєвих втрат російській армії: подробиці

Сили Оборони Запорізького краю продовжують бити ворога та нищити військову техніку рашистів.

За інформацією Генштабу ЗСУ, в результаті точкових ударів артилерії в селі Марфопіль Запорізької області було знищено склад боєприпасів та поранено більш як 20 окупантів.

У місті Токмак знищено 10 одиниць військової техніки та поранено до 40 військовослужбовців. У місті Пологи – до 30 поранених окупантів. У райцентрі Кам’янка-Дніпровська Запорізької області знищено 7 одиниць військової техніки та поранено близько 40 рашистів.

«Кількість загиблих, що окупанти намагаються ретельно приховати, уточнюється», — йдеться у зведенні Генштабу…

Як раніше повідомляв»Форпост», вибух, який стався на Керченському мосту, неабияк налякав русню навіть попри заяви рашистських пропагандистських ЗМІ, що ситуація знаходиться під контролем. Але ми з вами знаємо, що наразі Кримський міст «нормально потрепало».

Зруйновано як полотно для автівок, так і залізничні колії, якими рашисти переправляли з росії зброю. Збитки від вибуху на Кримському мосту оцінюються в 300-500 мільйонів рублів.

Навіть росіяни вже не вірять власному уряду. Перед вами — традиційна рубрика «вой на болтах».

 

Люди намагаються масово виїхати з півострова. На місцевих АЗС величезні затори. Продаж залізничних квитків з Криму та в Крим припинено. Також з 8 жовтня скасовано автобусні рейси на півострів.

Звісно, цей «инцидент» став підставою для багатьох мемів, які вже розлетілися інтернетом.

 

Источник: https://forpost.media/novosti/na-zaporizhzhi-biytsi-zsu-zavdaly-suttievykh-vtrat-rosiyskiy-armii-podrobytsi.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top