1700 грн за секс-послуги: у Запоріжжі під виглядом лазні працював бордель

Місце розпусти діяло на території міста під виглядом лазні. Крім базового сервісу клієнтам за додаткову плату пропонували ще й секс-послуги. За фактами злочинної діяльності відкрито кримінальні провадження.

Поліцейські встановили, що до злочинної діяльності причетна група з трьох місцевих жителів – власника закладу та його помічників-адміністраторів. Фігуранти пропонували клієнтам за додаткову плату доповнити базовий сервіс сексуальними послугами. А до надання таких послуг залучили жінок різного віку. Вартість інтимного сервісу становила 1700 гривень, з них 700 гривень забирали собі сутенери.

Так, у режимі суворої конспірації бордель функціонував близько року.

Правоохоронці задокументували вісім епізодів злочинної діяльності та зібрали достатню доказову базу. Також в готельно-банному комплексі, за адресами мешкання та у автомобілях фігурантів за силової підтримки спецпризначенців БПОП проведено санкціоновані обшуки. Правоохоронці виявили та вилучили грошові кошти, отримані злочинним шляхом, чорнові записи та мобільні телефони. Речові докази направлено на експертне дослідження.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/1700-hrn-za-seks-posluhy-u-zaporizhzhi-pid-vyhliadom-lazni-pratsiuvav-bordel.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top