Стало відомо, хто був за кермом автомобіля, який постраждав від вибуху бізнес-центру Балицького

Вибух офісного центру мелітопольського гауляйтера Є.балицького обростає новими подробицями. Цікаво, що з кожним днем ​​пропагандисти намагаються збільшити втрати. Так сила вибуху збільшилась з 2 кг до 15 кг в тротиловому еквіваленті. Не здивуємось, якщо ще через день ми побачимо більші числа.

Щодо постраждалих автівок — місцеві жителі стверджують, що ВАЗ, який вибухнув, знаходився на цьому місці близько 2 тижнів. Але того ранку повз їхав синій Фольксваген Каді і ВАЗ раптово здетонував. У іномарки відірвало двері.

Як з’ясувалося, водій також постраждав і був доставлений швидкою допомогою до лікарні. Офіційно – травми легкого ступеня важкості – контузія. Як повідомляють журналісти з «Гнилої черешні», переляк тепер «виливають» любителю руського міра, колишньому міліціонеру Анатолію Ісакову 1966 року народження.

Нагадаємо, законна влада Мелітополя стверджує, що вибух будівлі гауляйтера Є.балицького в центрі Мелітополя — результат війни двох кланів окупаційної влади: власне, самого балицького та зрадника рогова, адже між ними вже неодноразово виникали конфлікти. Зокрема, рогов звинувачував Балицького у тому, що через нього «загубилися дорогою» з Москви до Мелітополя обіцяні виплати до 9 травня по 10 тисяч рублів.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/stalo-vidomo-khto-buv-za-kermom-avtomobilia-iakyy-postrazhdav-vid-vybukhu-biznes-tsentru-balytskoho.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top