Стало відомо, скільки коштує в’їхати на тимчасово окуповані території Запорізької області

Після теракту 30 вересня виїзд із Запоріжжя до тимчасово окупованих територій тимчасово призупинили. Водночас місцеві перевізники за гроші перевозять тих, хто бажає потрапити до Бердянська. Людям пропонують два шляхи: через  Польщу, Литву, Латвію та росію, або через Василівку. Різниця полягає у часі в дорозі та вартості.

Три доби в дорозі проведуть люди, якщо їхати із Запоріжжя до бердянська наступним маршрутом: Дніпро-Київ-Житомир-Рівне-Луцьк-Хелм-Білосток-Каунас-Резекне-Москва-Вороніж-Старобільськ-Сєвєродонецьк-Лисичанськ-Алчевськ-Час. Вартість 400-500 доларів.

А от час виїзду до тимчасово окупованого Бердянська через блокпост у Василівці один-три місяці. Повідомляє «Бердянск Сейчас». Вартість — 200-300 доларів. Втім перевізники говорять, що якщо ви бажаєте виїхати у напрямку Бердянська впродовж 3 днів, то до вартості додається «мотивація» відповідальних осіб. Але вартість зростає до 2000 доларів.

Источник: https://subbota.ua/news/193419/stalo-vidomo-skilki-koshtu%d1%94-v%d1%97hati-na-timchasovo-okupovani-teritori%d1%97-zaporizko%d1%97-oblasti

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top