На ЗАЕС анулюють перепустки українського зразку для персоналу, а на даху енергоблоку встановили воєнне обладнання

Окупанти виставили умову ліцензованим співробітникам оперативної зміни Запорізької атомної електростанції. До 2 листопада вони мають визначитися щодо підписання або відмови від контракту з «росатомом». Іншим працівникам ЗАЕС виставлено термін – до 1 грудня. Повідомлено, що найближчим часом будуть анульовані перепустки на станцію українського зразку. Наразі інженерно-технічних працівників станції на робочі місця не допускають. Доступ мають лише оперативні працівники (зміна управління).

На даху п’ятого енергоблоку встановлено обладнання РЕБ для боротьби з засобами аеророзвідки. На промисловій зоні ЗАЕС розміщено чергову зміну окупантів. Командний склад розосереджений по місту та проживає в квартирах місцевих мешканців, які виїхали.

Крім того, за даними української розвідки, в Енергодар прибули так звані «кадирівці», які патрулюють групами по 15-20 осіб.

— Зв’язок в місті практично відсутній, переміщення доцільно здійснювати з 09:00 до 15:00. Після 15:00 зростає вірогідність потрапити під фільтраційні заходи, — повідомляють в Головному управлінні розвідки.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/na-zaes-anuliuiut-perepustky-ukrainskoho-zrazku-dlia-personalu-a-na-dakhu-enerhobloku-vstanovyly-voienne-obladnannia.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top