Запорізька влада пропонує встановити сотні різдвяних ялинок у дворах будинків

Через війну та загибель тисячів українців масових заходів та святкових програм на Новий рік у Запоріжжі не буде.

Але тимчасово виконуючий обов’язки мера Запоріжжя Анатолій Куртєв вирішив провести онлайн-голосування, і вже потім, на основі голосів запоріжців, прийняти остаточне рішення. Мовляв, питання щодо того, чи потрібно цього року встановлювати біля Фонтану Життя новорічну ялинку — дискутивне. Адже частина запоріжців вважає, що атмосфера свята у війну недоречна. А хтось, навпаки, хоче отримати трохи позитивних емоцій, яких у нас усіх зараз не так вже й багато.

Куртєв закликає проголосувати з цього приводу у телеграм-каналі. Голосування триватиме до наступної п’ятниці.

Очільник Запорізької ОВА Олександр Старух, побачив, що колеги проводять опитування в соцмережах, чи потрібно цього року встановлювати різдвяні ялинки на площах в містах та селах, та прокоментував це.

«Тенденція зрозуміла. І влада, і люди у своїй більшості побоюються, що, скориставшись скупченням людей, ворог по ньому вдарить. Так, це можливо. Навіть більше — імовірно. Бо вони підлі, безчесні потвори.

Але ж свято, але ж радість діточок, але ж Новій рік. То може відповімо ворогу не однією ялинкою на центральній площі, а сотнями в наших дворах? Керівники громад, керуючих кампаній, ОСББ, … — всі разом облаштовували бомбосховища, збирали допомогу нужденним, багато зробили разом. Може зробимо разом і свято?! Подумайте, трохи часу ще є», — повідомив Олександр Старух на своїй сторінці у телеграм-каналі.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/zaporizka-vlada-proponuie-vstanovyty-sotni-rizdvianykh-ialynok-u-dvorakh-budynkiv.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top