США та Європа допоможуть Україні відновити енергосистему

Міністр енергетики України Герман Галущенко провів екстрені телефонні розмови з єврокомісаркою з питань енергетики Кадрі Сімсон і керівництвом Міненерго США про руйнівні наслідки  ракетних обстрілів 23 листопада для української енергосистеми. 

Про це повідомляє пресслужба Міненерго.

Герман Галущенко наголосив на нагальній потребі енергосектора України у підтримці міжнародних партнерів.

«Ми вдячні за вже поставлене в Україну обладнання і матеріали. Водночас сьогодні ми маємо нагальну потребу у високовольтному обладнанні для відновлення та стабілізації роботи енергосистеми», — заявив міністр.

Партнери запевнили у цілковитій підтримці і готовності здійснити відповідні заходи для допомоги енергетичному сектору України, додали в міністерстві.

Під час розмов сторони також домовились про подальшу комунікацію для координування наступних кроків щодо підтримки України.

Як раніше повідомляв «Форпост», жителька окупованного запорізького села скаржиться родичу, якій служить в армії рашистської федерації, що вимушена ховати онучок, щоб їх не згвалутували російські військові.

Про це свідчить перехоплена телефонна розмова жителькі села Тарасівка Запорізької області з її родичем, якій служить в армії рашистської федерації.

Нещасна жінка не знає, як вберегти своїх 14-ти та 10-тирічну онучок від глуму «визволителів».

«Ми їм ковбаси, а вони залазять у хату, насилують дітей і стріляють у ноги, – ридає жінка. – …Шо мені робити? Вони ходять по селу, питають, де молоді дівчата та пропонують за них солярку»…

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/ssha-ta-yevropa-dopomozhut-ukraini-vidnovyty-enerhosystemu.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top