Рашисти продовжують утримувати людей у заручниках: за тиждень пропустили лише 409 осіб

Кожного дня жителі поки що окупованих територій Запорізької, Херсонської, Луганської та Донецької областей намагаються виїхати на підконтрольну Україні територію.

За тиждень із захоплених частин 4-х областей до Запоріжжя рашисти випустили всього 409 людей. Ще тисячі чекають своєї черги.

З одного боку, проїзд через Василівку ускладнюють погодні умови. У селі Кам’янське розмило ділянку ґрунтової дороги. Допомогу жителям надають наші мужні бійці ДСНС. За тиждень вони витягли 14 мікроавтобусів, 4 вантажних і 101 легкове авто, врятувавши 346 громадян.

З іншого боку, рашисти продовжують тероризувати людей, які намагаються виїхати з окупації. Так, 22 листопада окупанти відкрили вогонь по колоні цивільних авто, які застрягли на розмитій дорозі у Кам’янському.

Нагадаємо, є ще 2 альтернативні шляхи евакуації — в сторону Грузії та європейських країн через Бердянськ-Маріуполь-Новоазовськ або через Крим.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/rashysty-prodovzhuiut-utrymuvaty-liudey-u-zaruchnykakh-za-tyzhden-propustyly-lyshe-409-osib.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top