На Запорізькому напрямку інтенсивність боїв та артдуелей буде тільки зростати

У Запорізькій області продовжуються бої та артдуелі

Як повідомляє військовий журналіст Богдан Мірошніков, у Запорізькій області продовжуються бої у напрямках Костянтинівки та П’ятихаток.

«Артдуелі у районі Копаней та Новозлатопіля. Взагалі артдуелі останнім часом стали набагато більш інтенсивними. Надалі інтенсивність боїв та артдуелей буде тільки зростати», — написав Богдан Мірошніков у телеграм-каналі.

У своєму неповторному стилі про втрати окупантів розповів у черговому випуску «Жмурінформбюро» тренер-інструктор Національної поліції України, кіборг Кирило Недря.

— Запоріжжя по курсу! Тут в нас була ціла низка шабашок, на яких у жмурок навіть шкура загорталася! От, наприклад, в Інженерному, на одному промпідприємстві, стався масовий суїцид пітушні, яка не дуже то встигла і зрозуміти, шо то за спалах був. Як результат — купа згорілого металобрухту іііі… жмурків. Яких за традиціями, з усіма почєстями, тупо вивозили вантажівками. Гєроі, х..є.

У Мирному оцінка жмуріння — до сотні. Бо казку про рукавичку п…..м не читали в дитинстві. Інакше би знали, шо коли напижовуватися, вона репається.

У Токмаку точково жмурилися чмобіки, ну і ще різні жмурки. У Пологах знову був жмурфест. Точніше — продовження. Ну і коло Роздор, теж точково, ріділи лісосмуги, а з ними і ряди смєлих, — написав Кирило Недря.

Генштаб офіційно підтвердив ураження підрозділів противника у Запорізькій області протягом 28-29 листопада.

— В районі населених пунктів Інженерне, Пологи та Токмак втрати противника склали близько 100 осіб пораненими, знищено 5 одиниць військової техніки, — повідомив речник Генштабу ЗСУ Олександр Штупун. — На Запорізькому напрямку ворог обороняється. 30 листопада обстріляв райони населених пунктів Загірне, Оріхів, Новоандріївка, Малі Щербаки і Плавні Запорізької області.

За добу окупанти завдали 2 ракетних удари по цивільних об’єктах населеного пункту Комишуваха Запорізької області. Здійснили 20 авіаударів по позиціях наших військ, а також по населеному пункту Білогір’я Запорізької області.

Нагадаємо, 30 листопада 2022 року о 01:50 військовослужбовці країни-агресора, застосувавши ЗРК С-300, обстріляли інфраструктуру селища Комишуваха. Внаслідок двох ракетних ударів пошкоджені територія та складські приміщення одного з підприємств. Також через обстріл виведено із ладу газопровід, один із житлових кварталів селища залишено без газопостачання. Люди не постраждали.

Сообщение На Запорізькому напрямку інтенсивність боїв та артдуелей буде тільки зростати появились сначала на Індустріалка — новини Запоріжжя.

Источник: http://iz.com.ua/zaporoje/na-zaporizkomu-napryamku-intensivnist-boyiv-ta-artdueley-bude-tilki-zrostati

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top