Головного інженера ЗАЕС звільнили за колабораціонізм, проте зрадник продовжує поширювати пропаганду

Сьогодні, 1 грудня 2022 року, президент «Енергоатома» Петро Котін підписав наказ про звільнення заступника головного інженера ЗАЕС Юрія Чернічука, який також виконував обов‘язки головного інженера станції. Таке рішення пов‘язане із наявністю підтвердженої інформації про колабораційну та зрадницьку діяльність Юрія Чернічука на користь окупантів.

Іншими наказами Петро Котін призначив Дмитра Вербицького виконувачем обов‘язків генерального директора ЗАЕС та Ігоря Мурашова – головним інженером станції.

Також сьогодні колаборант чернічук переконуватиме персонал Запорізької АЕС підписувати контракти з фейковим АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС», якою керує Росатом.

Для цього 1 грудня 2022 року у другій половині дня рашисти планують провести нараду з персоналом станції. Будуть закликати працівників до співпраці з ворогом, обіцяючи «золоті гори»: високу зарплату, стабільність, купу соціальних благ тощо.

Але пам’ятайте, хто саме захопив станцію, хто порушив усі принципи ядерної та радіаційної безпеки, перетворивши ЗАЕС на військову базу з солдатами, важкою технікою та зброєю в машинних залах, хто тисне та знущається з персоналу.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/holovnoho-inzhenera-zaes-zvilnyly-za-kolaboratsionizm-prote-zradnyk-prodovzhuie-poshyriuvaty-propahandu.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top