Гуманітарна допомога поштою: перші 150 наборів вже прямують до переселенців з Енергодара

1 та 2 грудня перші 150 гуманітарних наборів поштою вже відправлено до переселенців з Енергодара в різні куточки України. Про це повідомив міський голова Дмитро Орлов.

«Першочергово, напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, набори відправлені саме для цієї найвразливійшої категорії, адже вони найбільше потребують підтримки. Для осіб з інвалідністю, які зареєстровані як ВПО в м.Запоріжжя, Центр допомоги евакуйованим енергодарцям також підготував корисні подарункові набори, які будуть вручені їм у понеділок», — зазначив очільник Енергодара.

Загалом заявки на отримання допомоги поштою надійшли від майже двох тисяч енергодарських родин. Відправка гуманітарних наборів для них здійснюватиметься впродовж наступних двох тижнів.

«Згідно з наданими заявками на допомогу, де ВПО вказували свої особливі індивідуальні потреби, пакунки, окрім стандартних харчових та гігієнічних наборів від УПСЗН, містять додаткові речі. Наприклад це може бути постільна білизна, подушки, ковдри, підгузки для дорослих, набори посуду, дитяче харчування, індивідуальні ліки тощо від партнерів Центру надання допомоги евакуйованим мешканцям Енергодара, які проживають на підконтрольній ЗСУ території», — додав міський голова.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/humanitarna-dopomoha-poshtoiu-pershi-150-naboriv-vzhe-priamuiut-do-pereselentsiv-z-enerhodara.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top