Сьогодні у Запоріжжі має відбутися сесія міської ради: які питання розглянуть?

Сьогодні у Запоріжжі відбудеться сесія Міської ради. На ній планують розглянути правки для бюджету 2023 рік, реорганізації комунальних підприємств та інші важливі питання щодо комунальних підприємств, тощо.

Зокрема серед нагальних питань — ліквідація 5-ї міської лікарні як окремої установи (до речі, з хірургічним профілем) та приєднання її до 6-ї міської лікарні, закладу терапевтичного спрямування. Мотивують таке рішення тим, що треба «економити». І щоб «зекономлене» кудись раптом не поділося — на нього відкриють нове комунальне некомерційне підприємство — «Паталогоанатомічне бюро», простіше кажучи — морг, за прямою спеціальністю пана в.о.мера.

Як керівник лікарні з терапевтичним профілем, без досвіду роботи в хірургії, зможе керувати хірургічними відділенням, що зараз належать до міської лікарні №5 — незрозуміло. Більш того, таке надважливе питання було надано депутатам за добу до самої сесії.

Ще одне питання, яке потребує окремої уваги — харчування в дитячих навчальних закладах. Вже багато років тема харчування в запорізьких школах є однією з головних корупційних тем. 2023 рік може не стати виключенням: поки діти в умовах війни навчаються онлайн, готуються «тендери» на їхнє харчування.

Нагадаємо про те, що попереднього разу депутати зустрічалися в стінах міської ради для презентації проекту бюджету. В ході палкої дискусії були озвучені правки, їх також розглядатимуть сьогодні.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/sohodni-u-zaporizhzhi-maie-vidbutysia-sesiia-miskoi-rady-iaki-pytannia-rozghlianut.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top