Сьогодні ворог випустив по Запоріжжю та Запорізькому району 21 ракету

Сьогоднішній ранок у Запоріжжі почався з ворожих ракетних ударів

Сьогодні зранку підступний ворог знов атакував Запоріжжя. Буквально за півгодини кляті рашисти випустили по Запоріжжю та Запорізькому району 21 ракету. У результаті атаки в деяких районах міста зникло світло. За попередньою інформацією, на щастя, обійшлося без жертв, люди не постраждали. Про це повідомив секретар міської ради Анатолій Куртєв.

Також у деяких районах зникло водопостачання.

У ПАТ «Запоріжжяобленерго» попереджали, що у зв’язку із загрозою нових ударів окупаційних військ рф по енергетичній інфраструктурі по Запорізькій області, а також в низці інших областей, введені екстрені відключення електроенергії. Мета цього вимушеного кроку – запобігти розбалансуванню єдиної енергосистеми у разі пошкодження енергооб’єктів рашистським обстрілами.

-На цей час в місті вже відновлюється електропостачання. Але ми маємо пам’ятати про навантаження на енергосистему та продовжувати заощаджувати електроенергію, — відмітив Анатолій Куртєв. — Не забувайте і про те, що в разі довготривалих відключень електроенергії ви можете прийти до найближчого до вас Пункту Незламності та зарядити там свої гаджети і зігрітися. Також дякую за вправну роботу нашим Силам протиповітряної оборони. Завдяки їм далеко не всі ракети, випущені по Запоріжжю, сьогодні долетіли до своїх цілей.

Нагадаємо, що Пункти Незламності — це місця, де завжди є електрика, тепло та інтернет. Тож, тут можна підзарядити гаджети у разі відсутності електрики. А коли буде холодно, сюди можна зайти зігрітись. Читайте також: У Запоріжжі з’явився оригінальний Пункт незламності. Читайте наші новини на сайті  zprz. city

Сообщение Сьогодні ворог випустив по Запоріжжю та Запорізькому району 21 ракету появились сначала на Індустріалка — новини Запоріжжя.

Источник: http://iz.com.ua/zaporoje/sogodni-vorog-vipustiv-po-zaporizhzhyu-ta-zaporizkomu-rayonu-21-raketu

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top