«Запоріжжяобленерго» намагається підзаробити на відключеннях?

Після того, як рашисти почали наносити масові ракетні атаки по енергосистемі України, задля її стабілізації чи не в усіх регіонах доводиться вдаватись до планових та екстрених відключень. Не виключенням стало і Запоріжжя. Проте якщо в інших областях інформація щодо відключень відносно прозора, то у нашому місті все шкереберть.

Якщо раніше відключення більш-менш відповідали графіку, то після чергового «оновлення» все взагалі пішло шкереберть, жаліються люди.

«Нас, як ми зрозуміли, в якийсь момент почали відключати взагалі як другу чергу, хоча ми опинилися в третій. Другу чергу тоді вимикали з 21 до 00, і в нас якраз лише після опівночі з’явилося світло. Наступної доби мали за третьою чергою відключати з 9 до 12, але якраз до 9 світла не було, як за другою, там у графіку стояло з 6 до 9. Сьогодні вночі нас взагалі не вимикали, проте вдень — аж два рази, і з періодичністю не в шість годин, а в півтори» — пишуть наші читачі.

Варто зазначити, що «Запоріжжяобленерго» у таких випадках не дає жодних пояснень. Більш того, коментарі на їхніх сторінках в соціальних мережах закриті, а оператори на гарячій лінії зазвичай просто відсутні. Також не оголошують донесені від Укренерго лімітів (на відміну інших регіонів), які постійно «перевищуються», через що чи не кожного дня в Запорізькій області вводять аварійні відключення.

— Ми розуміємо складність ситуації і готові до відключень, проте коли є хоча б актуальна інформація щодо цього. А так все це виглядає аж надто підозріло. Чи електрику вимикають частіше, аби просто зекономити енергію і таким чином підзаробити?- питаються запоріжці.

А ми нагадаємо, що керівники операторів систем розподілу нестимуть персональну відповідальність в разі порушень графіків відключення електроенергії. Проте «Запоріжжяобленерго» це, схоже, не лякає.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/zaporizhzhiaoblenerho-namahaietsia-pidzarobyty-na-vidkliuchenniakh.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top