На Запоріжжі бійці ЗСУ знову знищили працівників нацистської ФСБ

Бійці ЗСУ та інших військових підрозділів України продовжують завдавати на території Запорізького краю російським нацистам втрат особового складу їх армії

За повідомленням Генштабу ЗСУ, за утонченою інформацією, 25 грудня українські воїни уразили зосередження живої сили російських загарбників біля Новобілозерки Василівського району Запорізької області.

«Втрати противника склали до 100 військовослужбовців мертвими та пораненими. Серед них 15 співробітників федеральної служби безпеки російської федерації», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, два тижні тому українським військовим вдалося атакувати декілька важливих об’єктів окупантів у захопленому Мелітополі. Серед них є база аналітиків ФСБ та радіолокаційна станція.

«Знищені окупанти у готельно-ресторанному комплексі на околицях Мелітополя. На базі цього комплексу постійно проживав підрозділ ФСБ, який відповідав за аналітику», — заявив мер Мелітополя Іван Федоров.

За словами Федорова, українським військовим також вдалося атакувати ворожий блокпост, який розташований за 20 кілометрів від Мелітополя. Мова йде про населений пункт Новобогданівка, саме у ньому розташовано логістичний вузол росіян.

«Також була знищена радіолокаційна станція, за допомогою якої окупанти робили аеронавігацію. Також вона допомагала функціонувати їх системам ППО», — додав Федоров.

Мелітопольський мер додав, що окупанти зазнали серйозних втрат. Десятки з них загинули, майже дві сотні отримали поранення та були доставлені до лікарень у Криму. Росіяни почали передислоковувати свої підрозділи в інші місця.

Источник: https://forpost.media/novosti/na-zaporizhzhi-biytsi-zsu-znovu-znyshchyly-pratsivnykiv-natsystskoi-fsb.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top