Підтверджено смерть відомого Запорізького журналіста, волонтера та колишнього радника мера Юрія Хохлова: основна версія — самогубство

Новина щодо смерті відомого активіста, волонтера та радника в.о. міського голови Запоріжжя сколихнула місто. Спочатку дописи з’явились у телеграм-каналах «Вазелін» та «Гнила черешня», проте факт цього не був підтверджений. Наразі стало остаточно відомо, що Юрій Хохлов помер.

Основна версія загибелі, представлена поліцейськими — це самогубство. Причини невідомі. Проте всі, хто знав Юрія Хохлова, навіть хоч трошки, в один голос твердять, що в таку версію не вірять. Одним з перших на своїй сторінці у фейсбуці допис про Юрія залишив відомий запорізький письменник, музикант та журналіст Валентин Терлецький.

«Не знаю, не вірю. Обставини його відходу вселяють недовіру — як може добровільно піти з життя людина, яка ще позавчора була готова особисто допомогти кожному??? І допомагала, щоденно, невтомно, натхненно. Це щось… Як?» З початку військової агресії Росії Юрій займався волонтерською діяльністю, він допомагав як вимушеним переселенцям, так і військовим, на його сторінках в соцмережах завжди можна було побавити нові збори та звіти.

Близькі Юрія відзначують його як добру, чуйну людину, яка була готова прийти на допомогу у будь-який момент та всім, кому ця допомога необхідна. Редакція Форпосту висловлює щирі співчуття родині та друзям загиблого. Світла пам’ять! У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp Источник: https://forpost.media/novosti/pidtverdzheno-smert-vidomoho-zaporizkoho-zhurnalista-volontera-ta-kolyshnoho-radnyka-mera-yuriia-khokhlova-osnovna-versiia-samohubstvo.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top