Мешканців тимчасово окупованих територій вже 40 днів тримають у заручниках

Рашисти фактично перетворили тимчасово окуповані райони Запорізької області на закриту «резервацію». Вже 40 днів військові рф тримають у заручниках мешканців тимчасово окупованих територій. Заборонивши єдиний виїзд до підконтрольного Україні Запоріжжя, ворог по суті поневолив цивільних.

Причини для заборони виїзду людей вигадують на ходу: спочатку жалілись на новорічні канікули ефесбешників, які проводять фільтрацію на пропускному пункті у Василівці. Потім розказували байки про відрядження коменданта, без якого дозволу на виїзд ніхто не отримає, нині обкатують нову версію — псевдонаступ на Запорізькому напрямку, який очами наших захисників з ЗСУ виглядає як добровільне удобрення ґрунту ворожими тілами.

Рашисти не дають жодної відповіді на питання «коли відкриють виїзд?», хоча самі ж обіцяли зняти заборону на переміщення ще 15 січня. Перевізники кажуть, що за їх інформацією, яка спирається на систематичне спостереження за безпековою ситуацією в цьому районі, 1 лютого виїзд не відкриють.

Єдина можливість для евакуації на сьогодні — виїзд через росію та країни ЕС. Не зволікайте, адже ворог може вигадати нові способи «перекрити» кисень тим, хто намагається покинути створену ним резервацію.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/meshkantsiv-tymchasovo-okupovanykh-terytoriy-vzhe-40-dniv-trymaiut-u-zaruchnykakh.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top