Окупанти «віджали» Енергодарську лікарню, аби перетворити на свій військовий шпиталь

Примарні успіхи рашистів, про які вони пишуть в пропагандистських ЗМІ у спробі захопити інформаційний простір, залишаються успішними лише в їхній уяві. Реальний стан речей свідчить геть про інше — окупанти несуть колосальні втрати, через що вони змушені розгортати додаткові військові шпиталі на тимчасово окупованих територіях.

Зокрема така практика стала вже звичною для окупантів в тимчасово окупованому Мелітополі, Бердянську, Криму, тощо. Тепер на черзі медико-санітарна частина в Енергодарі. Її також захопили військові рф, аби лікувати там своїх поранених.

Через це спостерігається «приплив» лікарів з росіі. Зокрема відомо вже про 5 чи 6 хірургів, які приїхали з рф до Енергодару. Крім того, рашисти заговорили і про поповнення медичного обладнання для стаціонарів лікарні.

— Основна причина: все більше і більше 300-тих окупантів надходять в лікарні на тимчасово окупованих територіях на Запорізькому напрямку, в тому числі й у Василівському районі. Енергодар з такою кількістю важких поранених не надто справляється, а рашисти просто не встигають довезти іх до Мелітополя.
Ну, або довозять, але вже 200-ми, — пише в своєму Телеграм-каналі міський голова Енергодара Дмитро Орлов.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/okupanty-vidzhaly-enerhodarsku-likarniu-aby-peretvoryty-na-sviy-viyskovyy-shpytal.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top