На Запоріжжі ЗСУ знищили логістичну артерією російських нацистів

Сьогодні, 29 січня, в районі села Світлодолинське Запорізької області (неподалік Мелітополя) ЗСУ знищили міст через річку Молочна. Цей міст був важливою логістичною артерією для окупантів.

Про це 29 січня пишуть росЗМІ, цитуючи колабранта Володимира Рогова.

За його інформацією, удару було завдано сьогодні близько 12:30. «…завдали ракетного удару з РСЗВ HIMARS мостом через річку Молочну в сел. Світлодолинське Мелітопольського району Запорізької області», — пише посіпака, додаючи, що є постраждалі, у тому числі загиблі та поранені.

Нагадаємо, мешканців тимчасово окупованих територій Запорізької області з російськими паспортами росія планує використовувати як гарматне м’ясо.«В рф готується законопроєкт, який передбачає з весни 2023 року легалізацію призову на військову службу громадян України, які проживають на тимчасово зайнятих, окупованих територіях та отримали паспорт громадянина російської федерації», — йдеться у повідомленні Генштаб.

А всі заяви гауляйтера балицького про те, шо жителів тимчасово окупованих територій не відправлятимуть воювати як мінімум 5 років виявилися черговою брехнею, зазначає міський голова Мелітополя Іван Федоров.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp Источник: https://forpost.media/novosti/na-zaporizhzhi-zsu-znyshchyly-lohistychnu-arteriieiu-rosiyskykh-natsystiv.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top