Через нестачу працівників на ЗАЕС рашисти заохочують до роботи навіть 80-річних пенсіонерів

На Запорізькій АЕС окупанти спровокували кадровий голод. Через нестачу персоналу роботу пропонують колишнім працівникам, які давно вийшли на пенсію. На електростанції нікому працювати, тож загарбникам доводиться наймати на роботу колишніх атомників, які давно вийшли на пенсію. Про це повідомляє на своїх ресурсах «Енергоатом».

“У спробах знайти кваліфікованих працівників-атомників, російські окупанти встановили своєрідний антирекорд, запропонувавши роботу 80-річній пенсіонерці”, — йдеться у повідомленні.

Через брак персоналу окупанти не можуть запустити хоча б один енергоблок ЗАЕС, і обладнання станції. Через порушення режимів експлуатації, недотримання температурного режиму та зупинки енергоблоків обладнання електростанції продовжує виходити з ладу.

У Енергоатомі закликають атомників не підписувати жодних контрактів із ворогом. Там нагадують, що після деокупації Енергодару і повного звільнення Запорізької АЕС, працівники, які в умовах окупації продовжують зберігати вірність Україні, отримають всі обіцяні виплати – заробітну плату, винагороди за підсумками 2022 року та премії до Дня енергетика.

Раніше у Генштабі ЗСУ повідомляли, що російські окупанти блокують співробітникам ЗАЕС доступ на станцію. Чинять морально-психологічний тиск, змушуючи підписати договір з Росією, аби потрапити на станцію.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/cherez-nestachu-pratsivnykiv-na-zaes-rashysty-zaokhochuiut-do-roboty-navit-80-richnykh-pensioneriv.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top