На Запоріжжі бійці ЗСУ завдали російським нацистам суттєвих втрат

Бійці ЗСУ продовжують завдавати на території Запорізького краю російським нацистам втрат особового складу їх армії.

У своєму іронічному стилі про те, як минула доба на Запоріжжі розповів у черговому випуску «Жмурінформбюро» тренер-інструктор Нацполіції України, кіборг Кирило Недря.

«У районі Бердянська з вечора продовжилася панахида за жмурками! Палили свічки і жмурок! Цей раз, щоправда, північніше. Ну, любимо ми аеропорти. У районі Полог неочікувано (для пітушні) стався Хлапок. Наче ж і зв’язок заглушили. І тіпа мєри бєзапаснасті. А воно якось знову… жмурки. Ще в атаку ходили умолішонні. На Оріхів і Гуляйполе. Тепер не лише Умо а і Головилішонні», — хизується з російських нацистів Кирило Недря.

Нагадаємо, у Запоріжжі у жовтні відбулось спецпогашення нової патріотичної поштової марки. «Укрпошта» випустила поштові марки «Слава Збройним Силам України!».

Блок складається з 6 поштових марок з ілюстраціями військовослужбовців, кожна з яких відображає окремий вид збройних сил та окремий рід українських військ.

Марки випустили спеціально до свята, щоб привітати наших героїв та подякувати їм за щоденну боротьбу проти рашистського режиму. Крім марок також випущено 6 конвертів з емблемами військ, 6 карток та конверт «Перший день».

Автор випуску — український художник Антон Хрупін, який розробив серію марок до Дня Незалежності «Вільні. Незламні. Непереможні». Продаж марок — благодійна справа. Зібрані за продаж кошти будуть спрямовані на підтримку нашої армії.

Придбати поштовий випуск можна в міських відділеннях Укрпошти, а також в офіційному онлайн-магазині Укрпошти та на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/na-zaporizhzhi-biytsi-zsu-zavdaly-rosiyskym-natsystam-suttievykh-vtrat.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top