Мешканці Запоріжжя чули звуки вибухів вночі: що відомо станом на зараз

В ніч з 15 на 16 лютого, близько 2:33 у Запоріжжі пролунало кілька вибухів. Місцевим мешканцям вдалось нарахувати щонайменше 4. Моніторингові канали повідомляли про роботу ППО, і на ранок ця інформація підтвердилась.

«Щодо звуків вибухів, які сьогодні вночі могли чути мешканці деяких районів Запоріжжя. Це була влучна робота наших Сил протиповітряної оборони. На цей час у місті все спокійно, прильотів не зафіксовано», — повідомляє у своєму Телеграм-каналі в.о. мера.

Також відомо, що вночі 16 лютого рашисти випустили по Україні 32 крилаті ракети. Застосовано 12 крилатих ракет Х-101/Х-555 із двох стратегічних бомбардувальників з району Каспійського моря, 8 крилатих ракет «Калібр» із фрегата з акваторії Чорного моря, 12 крилатих ракет Х-22 із шести дальніх бомбардувальників з району Курська та дві керовані авіаційні ракети Х-59 з двох літаків тактичної авіації з району Мелітополя.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/meshkantsi-zaporizhzhia-chuly-zvuky-vybukhiv-vnochi-shcho-vidomo-stanom-na-zaraz.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top