Рашисти не дали колаборантам Мелітополя провести мітинг щодо невиплати зарплатні

Сьогодні у тимчасово окупованому Мелітополі мав пройти нестандартний мітинг проти росіянської влади, адже потенційними мітингувальниками є, як не дивно, саме ті люди, які пішли на добровільну співпрацю з рашистами. А все через те, що останні вже кілька місяців не платять зарплатню. На деяких підприємствах люди не бачили грошей по 3-4 місяці і вже пропонують «скинути» верхівку опозиційної влади. По місту розклеїли листівки, а мешканцям міста приходять смс із аналогічним закликом прийти на мітинг о 18:00.

Перелякані рашисти ж назвали такі заклики українською пропагандою і закликали роботодавців «забезпечити перебування персоналу на робочих місцях до 19:00». Порушникам вони пообіцяли «суворе покарання за законами воєнного часу».

В результаті, на центральній площі не було ані душі, навіть пересічних перехожих, що вже виглядає підозріло. Місцеве населення ж повідомляє про те, що росіяни зі зброєю перекрили доступ до площі, на якій мали збиратися мітингувальники.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/rashysty-ne-daly-kolaborantam-melitopolia-provesty-mitynh-shchodo-nevyplaty-zarplatni.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top