На Запоріжжі загарбники примушують людей змінювати свідоцтва про шлюби

Російські окупанти продовжують примусову паспортизацію населення тимчасово зайнятої території Запорізької області, здійснюючи на людей психологічний та фізичний тиск.

За інформацією Генштабу ЗСУ, громадяни, які не мають ворожого паспорта піддаються постійним обшукам, залякуванням та примусу до отримання цього документа. Батькам школярів-випускників ворог погрожує відмовою в отримані дітьми свідоцтва про базову середню освіту.

Також загарбники примушують змінювати з українського на російські зразки свідоцтво про шлюб та свідоцтво про реєстрацію технічних засобів.

Нагадаємо, родина гауляйтера окупованих районів Запорізької області Євгена Балицького терміново залишила тимчасово окупований Крим і “евакуювалась” в Об’єднані Арабські Емірати.

Так, син гауляйтера Балицького Олександр разом зі своєю дружиною Балицькою (Шишкіною) Ганною Вікторівною та малолітньою донькою Нікою переїхали до Дубая з окупованого Севастополя на постійне місце проживання. Про це заявила дружина зрадника Ганна на своїй сторінці в Інстаграмі.

Раніше вже повідомлялось, що Олександр Балицький продає ресторанний бізнес у Севастополі.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/na-zaporizhzhi-zaharbnyky-prymushuiut-liudey-zminiuvaty-svidotstva-pro-shliuby.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top