Мешканців ТОТ, які не отримали паспорт рф, в окремих випадках почнуть депортувати

Відповідний указ “Про особливості правового стану окремих категорій іноземних громадян та осіб без громадянства в російській федерації” підписав кривавий диктатор володимир путін.

Згідно з указом, іноземцями вважаються громадяни, які проживали на територіях “нових регіонів” на день їхнього“ прийняття до складу росії й зберегли попереднє громадянство, а також ті, хто раніше проживав та виїхав до рф, і які також не отримали паспорт росії.

Насамперед мова йде про мешканців тимчасово окупованих регіонів — “ДНР”, “ЛНР”, частин Херсонської та Запорізької областей.

В документі вказано, що іноземцями вважаються ті громадяни, які вирішили залишити попереднє громадянство, вони “… можуть бути видворені з росії, якщо створюватимуть загрозу її національній безпеці”.

Також зазначається, що депортації стосовно осіб, які побажали зберегти колишнє громадянство, та осіб без громадянства, будуть відбуватися в окремих випадках. Інші зможуть перебувати в “нових регіонах”.

Нагадаємо, сьогодні у тимчасово окупованому Мелітополі було знищено заступника начальника фейкового УВС Запорізької області й топ-охоронця гауляйтерки Галини Данильченко — Олександра Міщенка. Окупанти схопили місцеву мешканку та хочуть її звинуватити в «диверсії».

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/meshkantsiv-tot-iaki-ne-otrymaly-pasport-rf-v-okremykh-vypadkakh-pochnut-deportuvaty.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top