На Запоріжжі окупанти видали гауляйтеру орден “за заслуги”

На тимчасово окупованих територіях зрадникам почали роздавати “ордена”. Зокрема, в одному з курортних міст Запорізької області колаборанта нагородили “відзнакою”.

Мова йде про так званого гауляйтера м. Бердянська олександра сауленка. Його нагородили за заслуги перед окупантами 2 ступені, про це повідомляє у Фейсбук пресслужба Бердянської міської ради.

“Того, кого ніхто не обирав, нагородили, ті кого ніхто не звав. Така собі паралельна реальність, від якої ніяким чином не залежить життя бердянців”.

Зазначимо, після повномасштабного вторгнення рф в Україну, окупанти призначили сауленка гауляйтером. Міський голова Іван Федоров розповідав, зрадник відзначився тим, що провалив псевдореферендум і вивезення українського зерна до росії через Бердянський порт.

Запорізький суд призначив 15 років в’язниці з конфіскацією майна гауляйтеру тимчасово окупованого Бердянська.

Нагадаємо, за колабораціонізм судитимуть двох колишніх українських педагогів, які добровільно перейшли на бік окупантів і зайняли керівні посади в освітніх закладах, створених на ТОТ Мелітополя та Мелітопольського району. Фігурантки організували навчальний процес за освітніми стандартами та навчальними планами країни-агресора.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/na-zaporizhzhi-okupanty-vydaly-hauliayteru-orden-za-zasluhy.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top