Над Бердянском кружил американский беспилотник: это связано с конфликтом в Азовском море, — ФОТО

Над Бердянском кружил американский беспилотник: это связано с конфликтом в Азовском море, - ФОТОНад Бердянском кружил американский беспилотник: это связано с конфликтом в Азовском море, - ФОТО

«На даний момент, адміністрація міста та народний депутат працюють над питаннями координації дій між містом, областю та столицею з підготовки до можливого введення воєнного стану на території міста та району. Ще один представник Бердянська у Верховній Раді екстрено виїхав до Києва для участі у закритій нараді з цього питання. Так як це уперше у новітній історії Бердянська, важливо щоб окрім забезпечення обороноздатності, цивільне населення не зазнало ніяких незручностей, а життєдіяльність міста тривала у звичному режимі.

На даний момент ми спільно опрацьовуємо всі можливі варіанти розвитку подій і намагаємося до них максимально підготуватися. СБУ та Збройні сили України приведені у бойову готовність “повнаˮ, правоохоронні органи переведені на посилений варіант несення служби. Підприємства ж, організації, заклади міста працюють у звичайному режимі. Звертаюся до всіх мешканців — по можливості допомагати, не панікувати і не поширювати чутки. Ми всі маємо виконувати свою роботу і зберігати спокій», -заявил сегодня мэр Бердянска.

В то же время глава области заявил, что «Нужно готовиться к наихудшим сценариям».

Напомним, как ранее писал 061, вчера спецназ РФ напал на украинские корабли. На их борту находится более 20 украинских моряков, 6 из которых ранены. Сейчас захваченные судна находятся в Керчи.

Сегодня в 16.00 ВР рассмотрит вопрос введения в стране военного положения сроком на 60 дней. Более подробном об этом читайте тут.

Объяснения по поводу ситуации, найдете в статье под названием «Перенос даты выборов, запрет митингов, назначения. Коротко о военном положении».

Читайте также:Для областных чиновников запорожское КП покупает два пикапа с кожаными сидениями за 2 миллиона

Источник: https://www.061.ua/news/2227408/nad-berdanskom-kruzil-amerikanskij-bespilotnik-eto-svazano-s-konfliktom-v-azovskom-more-foto

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top