Рашисти у Мелітополі «вирішили» всі питання з ліками

Окупанти повідомили, що всі необхідні препарати є в аптеках Мелітополя, та ще й за перевіреними цінами. Ви вірите? Мелітопольці, наприклад, ні!

Як пише «РІА-Мелітополь», тема медикаментів у Мелітополі не втрачає своєї актуальності з першого дня окупації. Життєво важливих ліків у місті немає, їх доводиться замовляти з усіх куточків світу і доставляти, як диво світу. Те, що є в аптеках міста — подорожчало щонайменше втричі, а то й ушестеро, навіть порівняно з москвою. Ну, і чи варто говорити, що російські аналоги ліків зовсім не працюють.

У Мелітополі справжній колапс, але божевільні клепають сюжети про аптечне благоденство. Мовляв, усі препарати є, ціни на життєво-важливі ліки перебувають під контролем, аптечна мережа розширюється, діятиме програма пільгового лікарського забезпечення, та інше бла-бла-бла.

Відео вийшло міцним. Голос за кадром повідомляє, що в мелітопольських аптеках завжди є відвідувачі і йдуть вони звідси не з порожніми руками. Нібито.

Одна з «нових» завідувачок аптеки №21 Анастасія Євтушенко віщає голосом Кашпіровського про те, що ціни доступні, вони знизилися, асортимент розширився, аптека отримала дитяче харчування, медтекстиль, бандажі. Далі Анастасія, у якої в аптеці є все-все, зізналася, що якщо потрібних ліків немає, їх заносять у дефектуру і до чотирьох днів очікують.

Для болотних жителів сюжет цілком зійде. Що ж до мелітопольців, то їм ця паралельна реальність уже стоїть поперек горла. Від такої брехні може, хіба що тиск підскочити, тож краще сюжет не дивитися — у реальному Мелітополі з таблетками та їхньою якістю, дуже туго.

Нагадаємо, що у Запоріжжі до різних термінів позбавлення волі засуджено трьох мешканців тимчасово окупованих територій Запорізької області. Після початку широкомасштабного вторгнення, ці особи добровільно погодились на співпрацю з окупаційною адміністрацією країни-агресора.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/rashysty-u-melitopoli-vyrishyly-vsi-pytannia-z-likamy.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top