У прифронтовому Гуляйполі вдягли у вишиванку пам’ятник Махну

З нагоди Дня вишиванки запорізькі рятувальники вдягли у символічну вишиванку пам’ятник революціонеру Нестору Махну у місті Гуляйполе.

«На честь дня вишиванки рятувальники приїхали до незламного Гуляйполя і прикрасили пам’ятник Нестора Махна вишиванкою. Це робиться для того, аби мотивувати особовий склад, додавати віри місцевому населенню, яке ще залишилось, що Україна єдина», — повідомила Укрінформу речниця ГУ ДСНС України у Запорізькій області Юлія Баришева.

На жаль, російські нацисти щодня обстрілюють Гуляйполе. По місту гатять з усіх видів озброєння, в тому числі й керованими авіаційними бомбами.

Нагадаємо, за «вирішення питання» щодо виготовлення фіктивної довідки про непридатність до військової служби та зняття з військового обліку мешканець Запоріжжя надав службовцю 4 000 доларів США. Хабародавця затримали на гарячому. У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp Источник: https://forpost.media/novosti/u-pryfrontovomu-huliaypoli-vdiahly-u-vyshyvanku-pam-iatnyk-makhnu.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top