Розвідники та артилеристи ЗСУ провели успішну операцію в Пологах

Політолог та блогер Кирило Сазонов поділився вчорашньою новиною про успішну роботу розвідників підрозділу ССО «Бандерлоги» та артилеристів ЗСУ на своєму телеграм-каналі:

РФ за ніч не змогла відновити контроль над територіями Бєлгородської області: огляд на ранок

У місті Пологи Запорізької області зафіксовано збільшений рух ворожої техніки, що можна помітити, якщо слідкувати уважно. З цією ситуацією уважно спостерігали розвідники підрозділу «Бандерлоги». Після виявлення активності ворога було прийнято рішення здійснити дорозвідку. Артилеристи відправилися до кар’єра, який відзначений точкою на карті, де спостерігалася активність противника у напрямку Гуляйполя. Додатково, були також помічені звуки вибухів та рухи з іншого кар’єра. Знайдені координати були передані підрозділу «Фобос».

Артилеристи виконали своє завдання бездоганно: застосували артилерійський удар за вказаними координатами. В результаті цієї операції ворожі сили вивезли і поховали 4 повністю уражені установки «Урал» в яму, що була розкопана поблизу села Чапаївка.

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/rozvidniki-ta-artileristi-zsu-proveli-uspishnu-operatsiyu-v-pologah/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top