У Мелітопольському районі колаборанти відзняли пропагандистський сюжет, як боряться з алкоголізмом

На частині тимчасово окупованих територій Запорізької області заборонили продаж алкоголю. Таким чином російські загарбники намагаються обмежити доступ до спиртних напоїв своїм солдатам.

На ТОТ колаборанти вже звітують, як виконують постанову хазяїв. Зокрема, у селі Новобогданівка микола гальвас, який у 2022 році добровільно обійняв посаду захопленої сільської адміністрації, разом з «начальником» управління зовнішньоекономічних зв’язків та логістики мінекономрозвитку Запорізької області богданом кучеренком провели відзняли пропагандистський ролик про те, як місцеві дотримуються тимчасової заборони.

«За результатами перевірочних заходів у Мелітопольському районі Запорізької області жодних явних порушень законодавства щодо обмежень продажу міцних алкогольних напоїв не виявлено. Ці заходи будуть проводитися на всій території Запорізької області за всіма муніципалітетами», — розповідає кучеренко.

Також «ревізори» нагадали підприємцям, що власникам ліцензії старого зразка до 1 червня треба звернутися до економрозвитку Запорізької області, щоб їх включили до реєстру «діючих» ліцензій.

Источник: https://forpost.media/novosti/u-melitopolskomu-rayoni-kolaboranty-vidznialy-propahandystskyy-siuzhet-iak-boriatsia-z-alkoholizmom.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top