Підрив окупантами Каховської ГЕС: куди телефонувати у разі зникнення людини 

Підрив окупантами Каховської ГЕС: куди телефонувати у разі зникнення людини 

КИЇВ. 6 червня. УНН. Уповноважений з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин Олег Котенко розповів, куди телефонувати у разі зникнення людини в зоні підтоплення Херсонської області. Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку у Telegram Котенка. Деталі
Котенко зазначив, що про зниклих безвісти в зоні підтоплення Херсонщини необхідно повідомляти на гарячу лінію Уповноваженого.
Цитата
«У разі, якщо ваші близькі або знайомі, що мешкають в районі техногенної катастрофи, не виходять на зв’язок, терміново повідомте про це на гарячу лінію Уповноваженого: 0 800 339 247, мешканці окупованих територій можуть скористатися Viber або WhatsApp за телефоном: (095) 896-04-21», — йдеться у повідомленні.
Доповнення
Також Котенко закликав громадян в зоні підтоплення дотримуватись вимог рятувальників, правоохоронців та військових, подбати про тих, хто не може захистити себе самостійно, забезпечити власну безпеку та безпеку ближніх.
«За наявності вільних місць у вашому транспорті, прохання забрати з собою тих, хто не має можливості оперативно евакуюватись», — додав він.
Уповноважений з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин зазначив, що у разі неможливості надати допомогу сусідам та мешканцям вашого населеного пункту, треба повідомляти про людей у небезпеці на телефони рятувальних служб.
Він також закликав піклуватися про домашніх тварин, що залишилися без господарів у зоні небезпеки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підрив окупантами Каховської ГЕС посилює загрозу ядерної катастрофи — ГУР

Джерело:
УНН

Теги: Херсон та Херсонська область, зникнення людей, Каховська ГЕС

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram

Источник: https://golos.zp.ua/obshhestvo/257811/pidriv-okupantami-kahovskoi-ges-kudi-telefonuvati-u-razi-zniknennja-ljudini

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top