На Київщині патрульні помітили скривавлену жінку з численими ножовими пораненнями. Відео

На одній з вулиць м. Біла Церква Київської області велопатрульні помітили скривавлену жінку. Постраждала розповіла жахливу історію про те, як її викрав, гвалтував та утримував чоловік.

Вона розповіла, що чоловік зустрів її біля одного з будинків та запросив до себе на роботу. Коли жінка зайшла в приміщення, він почав погрожувати вбивством в разі відмови вступити з ним у статевий зв’язок, повідомляє пресслужба ГУНП Київської області.

Підозрюваний два дні утримував жінку проти її волі та гвалтував. Постраждала благала її відпустити. Ймовірно, злякавшись відповідальності злочинець вдарив ножем жінку в живіт, порізав горло й побив її руками по голові й тілу. Потерпілій дивом вдалося втекти.

Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання. Відомо, що в минулому він відбував покарання за вбивство та тяжкі тілесні ушкодження.

Фігуранту повідомили про підозру за зґвалтування, незаконне позбавлення волі та нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень [ч.1 ст.152, ч.3 ст.146, ч.1 ст.121 ККУ]. Зловмиснику загрожує до 10 років ґратами.

Нагадаємо, після захоплення частини території Пологівського району окупаційна влада призначила на посаду так званого голови «Военно-гражданской администрации Розовской поселковой администрации Пологовского района Запорожской области» письменника з москви, автора книжок з ведення тактичного бою.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/na-kyivshchyni-patrulni-pomityly-skryvavlenu-zhinku-z-chyslenymy-nozhovymy-poranenniamy-video.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top