Ворожа атака на Україну: посли Великої Британії та США подякували силам ППО за захист українського неба

Ворожа атака на Україну: посли Великої Британії та США подякували силам ППО за захист українського неба

КИЇВ. 13 липня. УНН. Посол Великої Британії в Україні Дама Мелінда Сіммонс та її колега із США Бріджит Брінк подякували силам Протиповітряної оборони за збиття ворожих ракет та дронів, якими росія атакувала Україну в ніч на четвер. Про це дипломати написали у себе в Twitter, пише УНН. Посол Великої Британії в Україні Дама Мелінда Сіммонс розповіла, що сиділа в укритті під час ворожої атаки на Київ.
Цитата«Досить погана ніч. Російські БПЛА атакують Київ з кількох напрямків, як повідомляється, включаючи район, у якому я живу. Не дивно, що все стало таким гучним. Сьогодні вранці я вдячна українським повітряним силам за протиповітряну оборону та за моє укриття без вікон. Тепер час подихати повітрям», — написала посол у Twitter.

Також подякувала силам оборони і посол США в Україні Бріджит Брінк.
Цитата
«Ще одна ніч, коли російські безпілотники були запущені в напрямку мирних жителів та міст по всій країні. Вдячні за невтомну роботу ППО України, ми продовжуватимемо нашу підтримку», — написала Бріджит Брінк у Twitter.

Доповнення
росія атакувала Україну вночі дронами-камікадзе, крилатими ракетами, а також балістичною ракетою «Іскандер-М». Повітряні Сили збили 20 дронів і дві крилаті ракети «Калібр».

Джерело:
УНН

Теги: США, Росія, Велика Британія, війна, посли

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram

Источник: https://golos.zp.ua/obshhestvo/258744/vorozha-ataka-na-ukrainu-posli-velikoi-britanii-ta-ssha-podjakuvali-silam-ppo-za-zahist-ukrainskogo-neba

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top