Деякі батьки на Запоріжжі добровільно віддають своїх дітей окупантам на «відпочинок»

Тисячі українських дітей, можливо, навіть сотні тисяч, стали жертвами злочинної діяльності російської влади за участю колаборантів, які використовують привід «відпочинку» та до тимчасово окуопованого Криму. Дивує те, що деякі батьки добровільно піддають своїх дітей такому ризику.

Відео опубліковано на телеграм-каналі «Токмак це Україна».

Пропагандисти зняли ще один провокаційний ролик про вивезення українських дітей на територію рф, або тимчасово окупований Крим. У Токмаку батьки добровільно віддали своїх дітей на так званий «відпочинок».

«Їдемо вже другий раз, минулого року також скористалися путівкою. Нам дуже сподобалася, тому цього року також вирішили їхати. Дякуємо нашим шефам з пензи за путівки, але загалом вони займаються «розвитком» нашого міста», — розповідає місцева мешканка, яка відправила свого сина до РФ.

Автобусами дітей доправили до м. Саки.

Зазначимо, що такі дії дуже небезпечні, оскільки країна-агресор може просто не повернути дітей. Вже були випадки, коли неповнолітні трималися на території РФ протягом тривалого часу, зокрема на Харківщині.

З початку повномасштабної війни росія викрала майже  19592  неповнолітніх (примусово вивезли до рф). Але це офіційна статистика, на жаль, ця цифра може бути значно більше — 150 тисяч дітей.

Источник: https://forpost.media/novosti/deiaki-batky-na-zaporizhzhi-dobrovilno-viddaiut-svoikh-ditey-okupantam-na-vidpochynok.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top