Україна отримала від Британії у понад 15 разів більше снарядів, ніж планувалось — Міноборони

Україна отримала від Британії у понад 15 разів більше снарядів, ніж планувалось — Міноборони

КИЇВ. 21 липня. УНН. Велика Британія доставила Україні на 184 тисячі артилерійських снарядів більше ніж планувала рік тому. Таку заяву зробив міністр оборони країни Бен Воллес, повідомляє The Guardian, пише УНН. Деталі
Бен Воллес сказав, що Британія «надала значну кількість військової техніки, боєприпасів та нелетальної допомоги», оскільки українські бійці захищають свою територію і прагнуть вигнати російських окупантів.
Цитата
“Хоча в невеликій кількості областей ми надали менше, ніж очікувалося… ми перевиконали плани в критично важливих сферах, таких як артилерія, оперативно реагуючи на пріоритети України та розвиток подій на полі бою. Наприклад, ми доставили у понад 15 разів більше артилерійських боєприпасів, ніж планувалося спочатку».
Нагадаємо
12 липня Велика Британія оголосила новий пакет військової допомоги Україні, у який увійдуть бойові машини, боєприпаси, а також 50 мільйонів фунтів стерлінгів (64,7 млн доларів – ред.) для ремонту обладнання та створення військового реабілітаційного центру в Україні.

Джерело:
УНН

Теги: Україна, допомога, Велика Британія, війна

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram

Источник: https://golos.zp.ua/obshhestvo/258918/ukraina-otrimala-vid-britanii-u-ponad-15-raziv-bilshe-snarjadiv-nizh-planuvalos-minoboroni

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top