У небі над Україною вночі знищили усі з 5 запущених ворогом «шахедів»

У небі над Україною вночі знищили усі з 5 запущених ворогом «шахедів»

КИЇВ. 22 липня. УНН. Сили оборони у небі над Україною у ніч на 22 липня знищили усі з 5 запущених російськими військами ударних дронів типу Shahed, повідомили у суботу у Повітряних силах ЗСУ, пише УНН. Цитата
«Уночі 22 липня 2023 року російські окупанти атакували з південно-східного напрямку п’ятьма ударними дронами «Shahed-136/131». Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних сил усі 5 дронів-камікадзе знищено», — ідеться у повідомленні.
Деталі
Протягом минулої доби, 21 липня, як повідомляється, протиповітряною обороною знищено дев’ять розвідувальних безпілотників оперативно-тактичного рівня.
За поточну та минулу добу авіація Повітряних сил, як вказано, завдала понад 25 групових авіаційних ударів по російських окупантах.
Доповнення
Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 241 330 осіб, 4140 танків та сотень одиниць військової техніки.

Джерело:
УНН

Теги: війна, Повітряні Сили

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram

Источник: https://golos.zp.ua/obshhestvo/258939/u-nebi-nad-ukrainoju-vnochi-znishhili-usi-z-5-zapushhenih-vorogom-shahediv

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top