На окупованій ЗАЕС відчутний дефіцит кваліфікованого персоналу

На окупованій ЗАЕС відчутний дефіцит кваліфікованого персоналу

КИЇВ. 27 липня. УНН. На тимчасово окупованій Запорізькій АЕС окупанти стикнулись з відчутною нестачею кваліфікованих кадрів, через те, що колишні працівники не хочуть працювати на ворога. росіяни намагаються їх схилити до співпраці залякуванням, передає Центр Національного Спротиву, пише УНН. Деталі
В домівках, де живуть працівники ЗАЕС, росіяни проводять обшуки, щоб так їх схилити до співпраці. Підпілля на тимчасово окупованих територіях повідомляє, що в окупантів недостатня кількість кваліфікованих працівників для роботи на атомній станції у Запорізькому районі. Для того, щоб поповнити свою робочу силу, окупанти залякують погрозами арешту та обшуками у власних домівках працівників, які раніше відмовились працювати на окупанта.
Доповнення
Як раніше повідомляв Генштаб ЗСУ, проти працівників ЗАЕС, які відмовляються співпрацювати та укладати контракти з російською окупаційною адміністрацією, співробітники росгвардії та фсб рф використовують залякування, погрози, шантаж, а також б’ють українських фахівців, відбирають в них готівку, кошти з банківських карток, вилучають мобільні телефони.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розміщені росіянами вибухові пристрої на території ЗАЕС можуть вибухнути будь-якої миті — Галущенко

Джерело:
УНН

Теги: Запоріжжя та Запорізька область, репресії, війна, ЗАЕС, окупація, окупанти, персонал

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram

Источник: https://golos.zp.ua/obshhestvo/259109/na-okupovanij-zaes-vidchutnij-deficit-kvalifikovanogo-personalu

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top