Запорізький наркоман пограбував дідуся

Раніше судимий чоловік скористався фізичним станом дідуся, який пересувався на милицях, та відкрито заволодів його майном. Правоохоронці розшукали фігуранта та повернули викрадене власнику. За скоєне правопорушнику загрожує до 10 років позбавлення волі.

За інформації ГУНП в Запорізькій області, 18 липня травня о 14:00 до поліції надійшло повідомлення від 85-річного місцевого мешканця про те, що його пограбували на одній із вулиць Олександрівського району.запорізькі поліцейські викрили зловмисника, який пограбував літнього чоловіка

На місце події негайно прибули оперативники та слідчі відділу поліції №2 Запорізького районного управління поліції. Правоохоронці встановили, що коли потерпілий повертався додому, до нього підбіг невідомий та витягнув із кишені мобільний телефон.Перехожа, яка стала свідком події, намагалась зупинити грабіжника, але той не звернув на неї уваги та втік.

При відпрацюванні прилеглої території працівники кримінальної поліції виявили та вилучили відео, яке зафіксувало дії зловмисника неподалік місця злочину та встановили осіб, яким він збув гаджет потерпілого. Речовий доказ вилучено.

запорізькі поліцейські викрили зловмисника, який пограбував літнього чоловіка

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу нападника та його місцеперебування. Ним виявився 28-річний раніше судимий за аналогічні злочини запоріжанин, який ніде не працює та має наркотичну залежність.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 КК (Грабіж) та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/zaporizkyy-narkoman-pohrabuvav-didusia.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top