Фаршемішалка

Фаршеміс являє собою професійне обладнання для перемішування великих обсягів м’яса. Пристрій оснащений електричним приводом, що дає можливість готувати велику кількість продуктів за невеликий проміжок часу. У момент готування в харчову мішалку фаршу, крім м’яса, додають барвники, борошно, жири і спеції. Ефективність такої машини обчислюється в кілограмах продукту за годину роботи. Рівень продуктивності залежить від потужності та об’єму діжі.

Фаршемішалка промислова застосовується:

у закладах громадського харчування, де фарш використовується як незамінний компонент (пельмені, чебуреки, бургери);
на кухнях ресторанів, де готують власну ковбасну продукцію або котлети;
на виробництвах напівфабрикатів;
у цехах, що займаються заготівлею шинки та ковбаси.

Фаршеміс промисловий виготовляється з нержавіючої сталі марки AISI 304. Обладнання з такого матеріалу швидко і без особливих зусиль відмивається. Дізнатися вартість можна за посиланням: https://rozfood.net/p/meat-mixer-paddle/.

Як працює фаршемішалка лопатева?

Даний тип пристроїв призначений рівномірно перемішувати фарш при виготовленні ковбасної продукції на м’ясокомбінаті. Фаршеміс задіює подвійну систему змішувальних лопатей, які можуть якісно і надійно поєднувати між собою всі складові, що завантажуються в машину. Додавання спецій виконується вручну з використанням менших ємностей.

Мішалки фаршу оснащуються робочою ємністю, в якій відбувається змішування лопатей з волами, що знаходяться під кутом. Крім цього, пристрій має кришку, основу, панель управління та електричний привід. У робочу ємність завантажується необхідний продукт для перемішування. Цей процес виконують лопаті.

Купівля фаршемеса для промислових завдань

Насамперед купити фаршемішалку для ресторанів, м’ясокомбінатів або їдалень потрібно, коли потрібно виготовляти якісну сировину, необхідну не тільки для м’ясних і рибних фаршів, а й для готування всіляких каш, сиру та овочевих сумішей. Крім того, купуючи такий апарат у компанії Rozfood, з’являється можливість:

заощадити час співробітників;
поліпшити якість готової продукції;
підняти рівень продуктивності підприємства.

Зазначається, що сировина, оброблена фаршемесом, характеризується наявністю приємного кольору, однорідної консистенції і необхідної щільності. Згодом, це призводить до отримання більш якісних і смачних м’ясних, рибних і сирних напівфабрикатів.

Источник: https://forpost.media/novosti/farshemishalka.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top