Сморід у Запоріжжі: виявили два підприємства-забруднювачі, — Куртєв (ФОТО)

Новостворені моніторингові мобільні групи виявили два підприємства, які труять місто небезпечним смородом.

Про це повідомив на своїй сторінці т.в.о. міського голови Анатолій Куртєв, передає «Акцент».

Це результат системної роботи в напрямку боротьби з недобросвісними підприємцями-забруднювачами, які труять містян смердючими випарами. Нещодавно ми застосували новий підхід до виявлення таких підприємств — за результатами звернень на 15-80 було визначено території, на яких можуть знаходитися ці нахабні ділки.

Одну з таких локацій (промислову зону між територією ПАТ «Запоріжсталь» та ЗДП «Кремнійполімер») вже обстежила мобільна група. Під час виїзду було виявлено два підприємства, які займаються утилізацією відходів, у тому числі небезпечних.

Мобільна група зафіксувала факт спалювання виробничих залишків, а також засмічення землі та ґрунтів відходами гуми та сажею. Матеріали справи направлені до Запорізької обласної прокуратури.

«Працюємо далі. Усі власники «смердючок» мають бути виявлені та покарані», — написав Куртєв. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/smorid-u-zaporizhzhi-viyavili-dva-pidpriyemstva-zabrudnyuvachi-kurtyev-foto/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top