ЗСУ здобули нові успіхи на Запорізькому фронті (ВІДЕО, КАРТА)

Сили оборони України зуміли просунутися на кількох ділянках Південного фронту і показали знищення ворожої техніки в нових населених пунктах.

Як змінилася оперативна ситуація на Мелітопольському та Бердянському напрямках за останню добу та яких успіхів досягли ЗСУ, — в матеріалі Акценту.

Бої на Мелітопольському (Токмацькому) напрямках

Українська Армія подовжує наступ в районі н.п. Роботине, Копані, Вербове та Новопрокопівка. За останні дні ЗСУ змогли в значній мірі вибити росіян із Роботиного,а також взяти під контроль площу в 3.3 кв.км на схід від даного населеного пункту — в бік Вербового. Крім того, підрозділи ЗСУ просуваються і на захід від Роботиного — в бік н.п. Копані, вже вийшовши на його околиці.

ЗСУ просуваються на Токмацькому напрямку

Удари артилерії наносяться дедалі в глиб оборони — вчора було знищено мінометні позиції зі значним складом БК в н.п. Новопрокопівка, що на південь від Роботиного.

❗️ TOKMAK DIRECTION 🇺🇦
Artillery of the Armed Forces of Ukraine destroyed the mortar crew along with the ammunition depot. #Novoprokopovka area#UkraineRussianWar #Tokmak pic.twitter.com/9dDBQfAjhw

— Акцент (@AkzentZaporozhe) August 19, 2023

Також все частіше потрапляє на відео і с. Вербове.Туь було знищено ворожу самохідну артустанову «Нона».

Як проходять бої в цьому районі,ви можете подивитись на відео:

Нацполіція: РФ атакувала промзону Запоріжжя ракетами «Іскандер» (ФОТО) Бердянський напрямок. Бої за Приютне та Старомлинівку

На цьому напрямку СОУ також зуміли досягти нових тактичних успіхів. Так,було взято кілька позицій росіян на схід та південь від нещодавно звільненого н.п. Урожайне. Фактично розпочались бої за звільнення ключовогл в даному районі, достатньо великого селища Старомлинівка.Відновився наступ і на поки що окупований н.п. Приютне на кордоні Запорізької та Донецької областей.

ЗСУ тут показали, як знищили в селищі кулеметну позицію. Це перше відео крупним планом населеного пункту, що може свідчити про повітряний контроль над районом ЗСУ.

Напрямки наступу ЗСУ на Бердянському напрямку

Як раніше повідомляв Акцент, на Запоріжжі сталася збройна сутичка між окупантами: 20 загарбників вбито. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/zsu-zdobuli-novi-uspihi-na-zaporizkomu-fronti-video-karta/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top