ЗСУ під Токмаком знищили САУ МСТА-С та РСЗВ «Ураган» (ВІДЕО)

Ураження потужних артилерійських систем було нанесено за 20 км від лінії фронту на Токмацькому напрямку.

Як інформує Акцент, військові виклали відео ураження двох артилерійських систем поблизу н.п. Скелювате, що північно-східніше Токмаку.

Так, були вражені найкраще російська САУ МСТА-С та пускова установка РСЗВ БМ-27″Ураган». Обидві системи росіяни ховали в лісосмугах. Цікаво, що обидві ворожі артсистеми знаходилися за другою лінією оборони в бік Токмаку і судячи з напрямку підтримували окупантів в районі Вербового, Роботине та Новопрокопівки, де зараз точаться найтяжчі бої.

Район ураження САУ МСТА-С та РСЗВ БМ-27 Ураган «Пєрєдайом прівєт пану Зеленському»: як ЗСУ брали в полон росіян під Роботиним (ВІДЕО) Оперативна обстановка на Токмацькому напрямку

ЗСУ за останню добу за даними OSINT-аналітиків змогли просунутись західніше та північно-західніше від Вербового, а також між Вербовим та Новопрокопівкою.

Також продовжуються зустрічні бої в районі Новопрокопівки на південь від Роботиного, а також в напрямку Копанів на захід від Роботиного.

У мережу потрапило відео стрілецького бою від першої особи в районі Роботиного Зустрічні бої в напрямку Новопрокопівки та Копанів. Карта Олег Петренко Просування ЗСУ в бік Вербового. Карта Олег Петренко Просування ЗСУ в бік Новопокрівки-Вербого. Карта Mayakovsk73

Нагадаємо, як раніше повідомляв Акцент, днями було опубліковано вражаюче відео евакуації бійцями перших 6 мешканців Роботиного на підконтрольну Україні територію.

Також Акцент розповідав, чим саме важливе Роботине в оперативному плані для подальшого наступу ЗСУ.

Як раніше інформував Акцент, днями Залужний показав звільнене Роботине. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/zsu-pid-tokmakom-znishhili-sau-msta-s-ta-rszv-uragan-video/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top