Правоохоронці вивезли 88-річного дідуся з Гуляйполя: вибухи тривали вдень і вночі

До правоохоронців звернулись місцеві мешканці, які попросили вивезти з-під обстрілів 88-річного самотнього чоловіка. Пенсіонер майже не бачить, постійно потребує допомоги сторонніх і вже тривалий час не виходить з дому. Дідуся доставили до Запоріжжя.

Про це повідомляє Акцент з посиланням на ГУНП в Запорізькій області.

Цього тижня не витримав перебування під щільним вогнем окупантів мешканець Гуляйполя. Чоловік довго не погоджувався на пропозицію правоохоронців щодо евакуації, відмовлявся залишити свою домівку та все, що наживав роками. Весь час дідусь виживав завдяки допомозі небайдужих сусідів.

Гучні вибухи і вдень і вночі не давали йому спокою, а декілька останніх «прильотів» зовсім налякали старенького. Один із снарядів зруйнував будинок сусідів, інші поцілили на його город та перед подвір’ям на вулиці. Тому вирішив більше не випробовувати долю та виїжджати подалі від обстрілів.

25 серпня працівники мобільної евакуаційної групи допомогли дідусю зібрати найнеобхідніше, супроводили до броньованого авто та доставили до обласного центру, де завдяки місцевим органам влади йому надано комфортне житло у комунальному закладі міста. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Названо населені пункти в Запорізькій області, які обстріляли росіяни (ФОТО) Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/pravoohorontsi-vivezli-88-richnogo-didusya-z-gulyajpolya-vibuhi-trivali-vden-i-vnochi/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top