Важные новости
«Запорожгаз» — плевать на всех и армейские методы.В Запоріжжі шахраї обкрадали квартири пенсіонерів під виглядом гуманітарної допомогиВ «Запорожьеоблэнерго» назвали условие для отмены почасовых отключенийУ «Запоріжжяобленерго» назвали умову для скасування погодинних відключеньВорог атакував 6 населених пунктів Запорізької областіКурс валют в Украине 17 мая 2024 года: сколько стоит…«Запорожьеоблэнерго» опубликовало перечень адресов для каждой из очередей ГПО Запорожья…«Запоріжжяобленерго» опубліковало перелік адрес для кожної з черг ГПВ Запоріжжя…Що робити, щоб уникнути погодинних відключень світла у Запоріжжі: подробиціЗапоріжців закликають обмежити використання електроприладів, щоб уникнути погодинних відключень світлаУ поліції розповіли подробиці цинічного вбивства окупантами цивільного у Вовчанську

У Запоріжжі на території промислового майданчика плавили акумулятори, містяни труїлися їдким димом

Мешканці Шевченківського району міста поскаржилися на їдкий запах на «15-80». На місце події виїхали представники відповідних структур, однак їх не пустили на територію підприємства.



Ймовірна причина неприємного запаху, від якого страждали запоріжці — ТОВ «Анкомтех», де в печі плавили акумулятори, яке знаходиться у Шевченківському районі міста. Представники міської екології, райадміністрації, поліції та прокуратури намагалися потрапити на територію промислового майданчика, однак їх не пускали, повідомляє пресслужба Запорізької міської ради.

«Знову відморожені підприємці, які цього разу перевершили самі себе та додумалися до того, щоб не надавати представникам міської екології, райадміністрації, поліції та прокуратури ні допуску на свою територію, ні інформацію про орендаря даного промислового майданчика», — йдеться у повідомленні.

Источник: https://forpost.media/novosti/u-zaporizhzhi-na-terytorii-promyslovoho-maydanchyka-plavyly-akumuliatory-mistiany-truilysia-idkym-dymom.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top